FAQ

 

Velkommen til another yoga studio! Jeg er så glad for, at du landede her på min shop.

Jeg hedder Louise og bor i Skæring Strand nord for Aarhus. 

another yoga studio blev grundlagt i sommeren 2023 og er en ung, iværksætter virksomhed. Jeg elsker at håndplukke, udvælge og skabe smukke produkter med udgangspunkt for en langsommere livsstil. 

another yoga studios produktkatalog er derfor også udformet med stor kærlighed for gode materialer og øje for en langsommere livsstil. Produkterne er skabt fra bunden ud fra en intention om det gode håndværk - og er enten lokalproduceret eller kommer fra dygtige internationale håndværkeres hænder. 

 

Et stærkt værdisæt

De bedste materialer

another yoga studio går ikke på kompromis med kvalitet, når nye produkter skal tilføjes produktkataloget. 

Bæredygtig tankegang

another yoga studio er en ansvarlig virksomhed, og produkter og emballage skabes i tråd med en grøn og bæredygtig vision. 

Simpelt og personligt

Vi producerer og køber ikke flere produkter end vi behøver. 

God kundeservice

For mig er god kundeservice og gennemsigtighed alfa og omega - dét, håber jeg også, du som kunde mærker. Jeg svarer hurtigt og sender hurtigt. 

Har du spørgsmål til et produkt o.lign. er du altid velkommen til at sende en mail på hello@anotheryogastudio.com - jeg er her, for at hjælpe dig. 

 

Pick up af ordre

Din ordre er du velkommen til at hente i Skæring Strand nord for Aarhus. Du skal bare vælge pick up, når du afslutter din ordre. Du vil modtage en besked, når du kan afhente din ordre - som regel samme dag.

 

Bytte og retur 

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende en mail på hello@anotheryogastudio.com med ordrenummer og dit navn, og notere hvilken vare du ønsker at bytte eller returnere - så kan vi bedst muligt hjælpe dig. Returfristen er 14 dage og eventuel returfragt betales af dig. 

 

Mange hilsner

Louise

 

another yoga studio

Under Lindene 19

8250 Egå

+ 45 23391419

hello@anotheryogastudio.com